lynn.luun

My Life is like in Comic Book. I sketch as I am a Superheroin.

hernameislynn

Thursday, January 20, 2011

belajar menjadi I B U .






from now on , saya dah kene amik tuition menjadi IBU . ehemmmmmmmmmmmmmm ( 8 harkat 1/2 ) . IBU . yaaa , IBU . malam-malam , die mengengekkk bising-bising . kalau pukol 10 , IBU tak panas hati lagi sayangku , tapi pukol 3 pagi awak bising-bising sayang . tapi bile IBU nak bermain dengan awak di siang hari , awak tido pulakk . macammane IBU tak panas hati , sayang ?? okayy , IBU sabar sebab IBU nak jadi IBU terbaik untuk awak , sayang . IBU nak awak membesar dengan sihat , dengan gumukkk ( macam aku la ) , dengan cerdas cergas cermas cerpas certas dan sebagainya . dan juga aktif - macam ibu la , netball wakil negara pftttt :8) - okay aku tipu je . SUMPAH tipu . erkkkk . and bile gelap sangat tido , awak nagis-nangis takot . IBU plak takot tido terang-terang ( betol ke ayat takot aku itu ) . actually , IBU silau sayang . IBU kalau silau nanti IBU peningggg , nanti siapa nak jage awak sayang ? awak kene tau sekarang IBU struggle sorang-sorang sebab awak takde YAH kat sini sayang , IBU je dekat dengan awakkk . so jangan peningkan IBU ye ? IBU sayang awak my babyyy FURBYY . sebab awak sooooo suwittttt . sebab awak C to the O to the M to the E and to the L = COMEL . (:






5 comments:

ferra ferro said...

hahaiii bebi tupai terbang ! lynn , die kne hidup bercouple . nanti die boleh mati kalau xde pasangan . =D

Sendra said...

eee..anak itu pelik dan berbulu dan ada stripe dan mata tutup dan bercelak dan hidung dia besar dan comel.
:)
ni memang contoh ibu yang baik dong.

nanad said...

uihh. manyak kicik. semoga berjaya menjadi ibu yang penyayang :)

double-YA said...

sungguh sweet dan penyayangg bini i. i like :P

bunga_lily_pink said...

alololo comey ny!!