lynn.luun

My Life is like in Comic Book. I sketch as I am a Superheroin.

hernameislynn

Tuesday, January 12, 2010

mane mood hilang?


alahai blog. pening kpale uh harini. dgn assignment yg memang taknak susah langsong,dgn cuace yg panass gile,dgn bosan yg gile,xde class lak harini. subject shipping economy ni salu je tade class. padahal final na dkt da kott. hurmm. harini aku ber-sekutu,sesemut,sepepijat ngn hajar mengenekan amir syfix. cian die. pcaye bolat2 kitorang bukak cafe. excited gyle kott na tao psl cafe kitorang bkk kat mane. (padahal cafe kat fb je). hehe. pending die ter-serlah kott.hehe. hajar yg b'salah. aku ikot je president ckp ape. harini suram je ouh rase. petang td igt na gi jog ngn ama,tp tak nak ramai lak kat padang tu ann. nak men badminton,ama lak tanak. hajar lak men-tydokan diri dlm bilik. pizah mmg tipis harapan. :P
aku still memikirkan abou 'letter'. na bg ke x eh? hajar,ko bg la :D
aku malu. semalam mlm,aku dgr cite yg boom gebaboom!! gempak,john~! tp nty la citer. meng-aibkan je ouh. iskkkk . nak balik je ase.......:(
lambatnye minggu depan :( . so conclusionnye , harini mcm2 ber-legar dlm fikiranku.
iaitu :


1) assignment
2) debate english esok
3) public speaking esok
4) "letter"
5) lapa
6) nak balik shah alam
7) bape hb kakak aku beranak?

8) bile pening nak hilang?
9) takde prg na ajak aku mkn rojak buah ke harini?teringin kott.

:{

1 comment:

nutz a.k.a anne said...

Wahai adinda tercinte...
4 bnda yg teratas yang bermain d fikiran mu tidak dapat ku tahu bagaimana cara nak membantu..
tapi yang tang lapa...masak...nak balik s.alam,, balik arr ...bukan ke mu dah ader 2 rumah tumpangan..bape hb aku nak beranak...terserah pada Allah SWT...maybe makdekk die selalu berdoa agar biarlah die lahir pada tarikh sama ngan tok pa die..so die tggu..ikut ramalan papa mu..Ahad ni katanya...hahaha..
Pening..hmmmmm Panadol ader jual babe...Rojak buah?? meh arr blk s.alam...aku g belanja mu makan kat taman tasik s.alam...ok????so tggal 4 teratas..tugas mu untuk memikirkan sendiri...