lynn.luun

My Life is like in Comic Book. I sketch as I am a Superheroin.

hernameislynn

Saturday, June 5, 2010

ouchhhh ...

okayy kenape like this ?? hurmm . sometimes when am say am okayy , i want someone to look into my eyes , hug me tight and say , " NO YOU'RE NOT " . thats what am feelin' aite now . byknye mende yg psycho skrg ni . i noe am far from u , tp jap je kann ? i've do anything fer u i tought . but fer u , im juz a BIG MISTAKE . okayy to be honest , im crying while im typing this . tak tau la sebab sedih or sebab blog ni da bersawang so habok masok mate . ); .. hurm i didnt ask toooooo much thing from u kan ? but awak , try to be adil .. plz jgn NAMPAKKAN kesalahan saya je . saya ni manusie ade hati jugak , saye bukannye anak platipus tak bole terase and to be jealous kan kan . but u didnt think bout my feelin' , my heart .. mcm lipas je awak wat saye .. kan kan ? watever it is , i hope u'll be happy dgn perpisahan kite ni . chiaoo .blogger-emoticon.blogspot.com

3 comments:

Kie-yu said...

~
xmoh tensyen2
chill k!

psst..cekidout: 4 Tanda-tanda Orang Bercakap Bohong

shey said...

hey , i noe u will write tonight . aku ta suke tgok kawan aku sedey . despite wht other people say abt him , i still love to see both of u together .

but if this time its really not going to work , u have to be strong .

aku syg kau .

L Y N N :) said...

kie-yu : mekasehh wak );

shey : hurmmm , xtau cemane care nak jd perfect dah . all the mistakes sume on my shoulder . aku je yg nmpk jht n slh .
aku syg kau jgk . sgt2 .