lynn.luun

My Life is like in Comic Book. I sketch as I am a Superheroin.

hernameislynn

Monday, April 5, 2010

ruined..

saye taknak ruin kan sume sampai mcm tu skali . saye tak nak duit awak . saye taknak awak terpakse wat saye heppy . saye juz nak awak . awak je . saye mintak maaf . dont you ever2 igt saye fine when m said dat m fine . m still sad .

hajar m sorry sebab kao tanye aku " dh bayar lom " aku wat bangang je . kao tau dat time m crying kan ? sorry hajar .. aku tanak ah kao tacink ngan aku .. aku tengah dealing dgn perasaan yang aku tak suke nak deal tu ah tu kan !

end . out from mood today . away ;(

2 comments:

shey said...

chill la babe ! aku kan manusie plg baekk di dunia, tade hal munye. eh, tp kao da byr blom ?? bhahaha

*mst psl TH enn ??

L Y N N :) said...

haaa!!! da byr laaaa!!!
sape ag la klo bkn die ..