lynn.luun

My Life is like in Comic Book. I sketch as I am a Superheroin.

hernameislynn

Saturday, April 3, 2010

anatomi .

haishhh .. macam macam lah cerite . firstly Al-Fatihah kepada arwah abang Din Beramboi yang dah meninggal dunia 12.30am semalam . rase macam ta caye suddenly je kan ? tapi nak wat camne , kite as human kene terima qada' dan qadar Allah . dah ajal dia .. sobssss :( Inalillah ..
Busukku , saye ta jadi na tacink dgn awak la . saye da janji na tulis yang burok2 pasal awak dlm blog kan ? ta jadi lahh , wakk .. sbb da lupekan da HAHA . ermmm ... lately we've spend a l0t time t0gether .. yahh , sbb Suhaila datang Kemaman kan so dats y kitorang hang out :) . kalao ta , agak pudoi lahh saye di rumah .. Khamis malam g tgk KL Drift 2 ! SUMPAH TAK BESS PONGGGG !! eeee .. ntah la .. tgk je ah .. dah Tuan Haikal and Tuan Firdaus na tgk sgt s0 kite tgk je ah .. 0n d 2nd day tgk TERBAIK MANTOPP BARANG BAIKK punye clash 0f the titans .. omg! 0mg! bess par0kkk !!! 81 bintang lah wa bg kat cite tuh , der !! terkesima hatiku suda dapat minyak-sikan-nya :DD .. Thanks 0dd , Haikal ku sygg :) . HUHU !! Suhaila da nak balik es0k .. im gonna miss youuu , sygg ! hurmmm .. HAIKAL GILE SUKE TINGGAL SAYE SORANG2 TIDO AWAL ! CHEHHH APE BRG !! ORG TA LEY TIDO DIE SEDAP JE TIDO KAN KAN .. GRRRR .. !! baru puk0l 5:33 am babe .. chillexx ah ! errrr .. annoying nye aku ! BARU kul 5:33 ???? alamakkk SUDA kul 5:33 am !! tido la Nazlinn !!

2 comments:

shey said...

okay , ape kaitan anatomi dgn clash of the titans ?? bhahaha

L Y N N :) said...

sebab aku suke memutarkan cerite . :) macam kau :)