lynn.luun

My Life is like in Comic Book. I sketch as I am a Superheroin.

hernameislynn

Tuesday, February 23, 2010

d o w n

:( :( . pagi2 tadi bangon nak g amik result sem 4 . oke . banyak lah tak puas hati kat sini yeah .
1) kenape aku cam bodoh je dari kawan2 aku ? bangsat nak mapos result aku . wtv la , tapi ALHAMDULILLAH . biggy2 thanks to allah SBB PASS KAN AKU PNYE RESULT .kalo tak , mau nye beratos kene byr repeat paper .
2) ok , knape kitorang punye cocuriculum dpr B je ? padahal dak laki ade yg dapat A . tak aci dohh ! huhhh ! fak ! co-k je la yg leh cover aku punye result sem ni tapi spoil lak d ctu . padahal bersemangat waja dah aku besukan haritu macam katak yang nak mati sakit jantong hampir digilis lori nasib baik hampir mati je tak mati lagik dan muke yang tebal mcm sweater 18 helai aku pergi amik hadiah kat lect kat depan tapi aku dapat B jugakmane boleh jadi macam ni aku tak puas hati jugakkk !!!
3)lagi , aku dapat C doh untuk subject shipping economy . kenape lah daripada skolah aku ni mmg nak mampos punye lembap bab2 pengiraan ni? padahal mase tadika aku olweys dapat A time metemetik . brrrr . TAK BODOH langsong aku ungkit time tadika punye cite kan . mmg hensem guy lah aku harini .
4) yang aku sedeyh bagai nih sbb menurun lah pointer aku . padahal org lain ade yang dapat pointer 7.99 (npk sangat lynn menipu kat sini) . ok mmg tipu pon. nak wat cmane . dah tu yg aku rase . mase pegang slip tu , nak kuar menghadap masyarakat rase macam sume org boooooo je . tapi tak pon . aku je perasan lebih . bahaha . bangang,da la tak study langsong , leh lak mintak result gempak . PERGI BUAT KOLEJ SENDIRI,NAZLIN !! huh !!
5) oke . result aku GPA 3.99 1/2 . 1/2 lagi nak 4 flat . :8)
6) brrrrr . tipu lagi . 3.39 je suda !!
7) tak tipu . hahah . 3.39 la .
8) mama dan papa , saye meminte maaf ye . bile bgtau result tadi , dey oll mcm "hurmm,alhamdulillah.cube lagi lain kali.go back n practise(mcm american idol r plak)..

KUATKAN USAHA UNTUK SEM 5 PULAK .







tadi ade kekantoian berlaku lah . uhhh . kawan , mintak maaf . nasib baik ko leh maafkan aku tapi kenape ko tak muncol2 msg aku lps kekantoian berlaku tadi ? guilty guilty guilty doh . jgn la buat aku mcm nih ( sape buat sape dulu bodo) . haishhhhhhhhhh . .

2 comments:

Khairil said...

ish, law resuLt sy la mcm tu . mak bapak ak da bwat kenduri hari2 7buLan berturut2 !! haha .
bodoh mane p0n kau, i love u jgk lah . kite bLi murano same2, oke ?? =D

Anonymous said...

hehe . so sweet lah kau .